Adrià Agramunt

EL PRESIDENT DE LA JCI REUS

L’ Adrià Agramunt és Junior de la Jove Cambra de Reus des de l’octubre del 2011. Fins a data d’avui  ha liderat projectes i programes dins de l’entitat i ha sigut Vicepresident Executiu, entre d’altres càrrecs de Junta.

A nivell personal i profesional és graduat en Relacions Laborals i Ocupació i treballa en un departament de Recursos Humans en una multinacional sueca.

Marina Filella

VICEPRESIDENTA DE LA JCI REUS

La Marina Filella és membre de la JCI Reus des del 2015 i ha ocupat el càrrec de Secretària General, actualment és Vocal de Formació i ha dirigit diversos programes de formació com el Concurs Local de Joves a Debat, el curs de Procediments Parlamentaris i ha co-dirigit la Gimcana Infantil de Sant Pere.

A nivell professional és graduada en Administració i Direcció d’Empreses i actualment treballa com a gestora de comptes de clients en una multinacional americana.

Helios Rubio

VICEPRESIDENT DE LA JCI

L’Helios Rubio és membre de l’entitat des del 2011. Ha dirigit programes de gran format com el Carnaval de la JCI o les Barraques de la Festa Major de Sant Pere.

Actualment, és estudiant del Grau en Enginyeria informàtica i és un apassionat de les tecnologies.

Robert Franquet

EL PAST-PRESIDENT DE LA JCI REUS

El Robert Franquet és júnior des del 2009 i ha estat membre de la Junta en 5 ocasions. Ha dirigit múltiples programes com les Barraques, la Gimcana Infantil de Sant Pere o el Concurs de Joves a Debat.

Enginyer tècnic en electricitat i Màster en formació del professorat. Actualment treballa com a responsable del manteniment d’edificis i també en una empresa pròpia.

Pol Jimenéz

DIRECTOR 50 ANYS DE LA JCI REUS

En Pol Jiménez és junior de l’entitat des del 2011 i, entre d’altres, és Trainer de l’Institut de Formació de la JCI Catalunya. Ha dirigit diversos programes entre els que destaca l’Acadèmia Catalana de Joves Emprenedors del 2014.

A nivell professional és Arquitecte Tècnic i Màster en Edificació i es dedica a la Gestió del Manteniment del Patrimoni Inmobiliari d’una multinacional.

ANNA FRIXACH

VOCAL FORMACIÓ DE LA JCI REUS

Anna Frixach, és membre des de 2009, formadora de l’entitat i membre de l’Institut de Formació. Ha dirigit diversos tipus de programes des de  Sopars de Traspàs a Business Networking Events o Conursos de Debat.

A nivell professional tinc la sort de dedicar-me a allò que m’apassiona, el turisme! Ara mateix en fase d’emprendre un negoci turístic justament…

Noe Moliner

VOCAL COMUNICACIÓ DE LA JCI REUS

La Noelia Moliner és júnior de l’entitat des d’abril del 2016. Ha dirigit els programes de JCI Reus per La Marató 2016 i el 1r Cap d’Any JCI.

A nivell professional és Logopeda amb màster en Neurologopèdia i Mestra d’audició i llenguatge i educació primària. Exerceix com a mestra funcionària pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Elisabet Jiménez

ASSESSORA LEGAL DE LA JCI REUS

L’Elisabet Jiménez és membre de l’entitat des del 2010. Ha ocupat diversos càrrecs com el de Secretària General, Vicepresidenta i Vocal de Comunicació i Relacions Institucionals. A nivell local ha dirigit programes representatius de l’entitat com la Gimcana Infantil de Sant Pere 2015, el Joves a Debat o les Jornades de Formació i Emprenedoria als Instituts.

A nivell professional és periodista i actualment la Cap de la Unitat d’Emprenedoria de la Diputació de Tarragona.

Paula Modol

TESORERA DE LA JCI REUS

La Paula Modol és junior de l’entitat des del 2016. Tot i el poc temps que porta a l’entitat, ha participat en diversos programes estrella.

A nivell professional és Mestra d’educació Infantil i Primària amb menció de llengua anglesa i actualment està treballant a una escola de la ciutat de Reus.

Marta Cáceres

SECRETARIA GENERAL

La Marta Cáceres és membre de la JCI Reus des de l’any 2016. Ha col.laborat com a voluntària en diversos programes al llarg de l’any 2016.

A més a més, és estudiant d’Enginyeria mecànica i és una gran apassionada de la música. També està implicada en altres entitats de la ciutat de Reus.

Sergi Novo

EL DIRECTOR DELS SOPARS COL·LOQUI DE LA JCI REUS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vitae turpis sit amet odio mattis gravida. Cras gravida condimentum tellus tristique dignissim. Nullam posuere nunc rutrum, sagittis nulla tempus, tincidunt urna. Phasellus dignissim, arcu eget elementum ultrices, velit magna placerat nunc, ut euismod ante magna vel sapien. Pellentesque est mauris, semper at ante ac, malesuada mollis elit. Sed congue sapien sed ante ullamcorper egestas. Donec fringilla porta metus vitae tincidunt. 

Jordi Cervera

EL DIRECTOR DE LES ACTIVITATS D’ESPORT I LLEURE DE LA JCI REUS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vitae turpis sit amet odio mattis gravida. Cras gravida condimentum tellus tristique dignissim. Nullam posuere nunc rutrum, sagittis nulla tempus, tincidunt urna. Phasellus dignissim, arcu eget elementum ultrices, velit magna placerat nunc, ut euismod ante magna vel sapien. Pellentesque est mauris, semper at ante ac, malesuada mollis elit. Sed congue sapien sed ante ullamcorper egestas. Donec fringilla porta metus vitae tincidunt.