Gimcana Infantil de Sant Pere

Vídeo any 2015

Algun dubte? envia'ns un Mail

15 + 4 =

A causa de les condicions climatològiques la organització s’ha vist obligada a suspendre la 15a edició de la Gimcana Infantil de Sant Pere. Agraïm a tots els participants per la seva col.laboració i els mantindrem informats en tot moment per correu electrònic!

El proper dissabte, 3 de juny, es durà a terme la 15a edició de la Gimcana Infantil de Sant Pere organitzada per la Jove Cambra Internacional de Reus. Aquest any la Gimcana porta per nom: “JUGA, SENT I MOU-TE” i el fil conductor serà la descoberta dels sentits i les discapacitats, apropant i fent conscients als i les participants dels propis sentits i de l’absència d’aquests, mitjançant diferents tipus de proves que els aproparan a diferents realitats. Tots aquells infants d’entre 6 i 12 anys que vulguin participar es poden inscriure en grup a través de l’enllaç següent. Els grups han de ser d’entre tres i cinc nens/es, acompanyats d’un adult, i els equips inscrits abans del dia 1 de juny rebran 300 punts extra. A què estàs esperant??  Inscriu-te gratuïtament!! Bases de la Gimcana:

 1. Aquesta Gimcana és gratuïta i oberta a tota la ciutadania.
 2. Les inscripcions es realitzen en equips de 3 a 5 membres d’entre 6 i 12 anys amb un adult major de 18 anys (amb DNI) com a responsable i portaveu de l’equip.
 3. Les inscripcions estan obertes fins les 9.30h del dia 3 de juny. Places limitades. La organització es reserva el dret a no acceptar més inscripcions a partir del dia 1 de juny o fins a cobrir la totalitat de les places.
 4. Els equips que realitzin la inscripció on-line a: reus.jci.cat/gimcana fins el dia 1 de juny inclòs, gaudiran de 300 punts extra.
 5. Els premis són per als participants excepte que s’indiqui el contrari.
 6. Totes les persones inscrites s’han de presentar a les 9.00h del dia 3 de juny a la Plaça del Mercadal. Els responsables s’han d’acreditar amb el DNI.
 7. La Gimcana començarà a les 10h del matí i finalitzarà, com a molt tard, a les 13.15h.
 8. Els i  les participants hauran de realitzar un seguit de proves que seran puntuades i anotades a la fitxa que se’ls lliurarà a la sortida. La puntuació final aconseguida per cada grup anirà en funció del seu temps, regularitat i habilitat mostrades durant el desenvolupament de cada prova. La forma de puntuació serà explicada a cadascuna de les proves.
 9. En finalitzar la Gimcana es farà el lliurament de premis als tres equips amb major puntuació obtinguda i un premi especial a l’equip més cívic.
 10. Tots els desplaçaments dels participants durant la Gimcana s’han de fer a peu.
 11. No està permès ni rebre ni intercanviar  informació o ajuda externa.
 12. L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol punt d’aquestes bases.
 13. Qualsevol altre cas que no estigui previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.
 14. La decisió del jurat és inapel·lable.
 15. La participació en aquesta Gimcana implica l’acceptació d’aquestes bases.

El següent botó és solament per a persones que vulguin ser voluntaris i ajudar-nos en l’organització. (No és per participar ni jugar)

Clica aquí per ser Voluntari